JENS KRISTOFFER NIELSEN

Kandidat for Venstre Frederiksberg

Jens Kristoffer Nielsen:

Frederiksberg er en velordnet og veldrevet kommune med grønne områder, smukke bygninger og historiske seværdigheder. Og det skal kommunen fortsat være.

Jeg vil gerne værne om den oase i hovedstaden, som Frederiksberg er. Det betyder, at kommunen skal være mere kritisk, når der gives tilladelse til nybyggeri. Passer stilen ind i gademiljøet? Og passer byggematerialerne til det eksisterende? Gammelt og nyt skal komplimentere hinanden. Så nej til øje-bæ’er – også når kommenen selv er bygherre.

Vi skal have modet til at stille krav til ejere af ejendomme, så vi undgår årelangt forfald af bygninger, mure med graffiti og skæmmende knopskydninger af skure og grimme halvtage.

Byens sportsliv skal styrkes. Der er voldsom mangel på haller og træningsfaciliteter. Jeg sidder i bestyrelsen i en gymnastikforening og deltager i møder i Frederiksberg Idrætsunion. Her ønsker man løsninger. Så lad os bruge lokalplanen til at sikre nye og flere træningslokaler, når sygehusgrunden om et par år skal udvikles.

Jeg har boet på Frederiksberg i 25 år og har børn, der har gået i skole og brugt foreningslivet. Jeg er uddannet økonom og ved, at der med gode forslag følger en forpligtelse til at finde finansiering og holde budgetterne.

Stem på mig, så vi sammen kan sikre en fortsat god og selvstændig kommune til gavn for borgernes liv og udfoldelse.

Pin It on Pinterest

Share This