Forening

Der er mange måde at støtte arbejdet for et mere liberalt Danmark:

Meld dig ind vælg at blive aktiv i Venstre ved at klikke HER

Det kan være, at Venstre har et godt tilbud til dig ved indmeldelse. Ellers er kontingent normalt følgende:

Kontingent til Venstre Frederiksberg i 2021: 425 kr. 

Kontingentet til Venstre består af 4 dele: 


1 Kontingent til kommuneforeningen på Frederiksberg 

2 Kontingent til foreningen i den valgkreds, du bor i. Der er to valgkredse på Frederiksberg: Falkonerkredsen og Slotskredsen)

3 Kontingent til Venstre i Region Hovedstaden

4 Kontingent til Venstres Landsorganisation. 

Kontingentet til kommuneforeningen fastsættes på den årlige generalforsamling, mens de resterende kontingenter fastsættes af Venstres Landsmøde. Det er i praksis en pristalsregulering.  

Betaling:

Kontingentet dækker ét kalenderår, og betales automatisk, hvis man har tilmeldt sig betalingsservice, via opkrævning i netbank eller via giro. Det er også muligt at betale på din medlemsside hos Venstre. 

Venstre på Frederiksberg har altid brug for aktive medlemmer, både når der diskuteres politik, og når vi skal være “praktiske” og f.eks. hænge valgplakater op.

Sådan betaler du kontingent via Venstres medlemsside på nettet:

Hvis du ikke mener, at du har modtaget en opkrævning af dit kontingent fra NETs, kan du betale dit kontingent på Venstres medlemsside ved hjælp af f.eks. dit DanKort. 

Du gør blot følgende: 

Klik ind på Venstres hjemmeside for medlemmer, Membersite, og log dig ind ved hjælp af din email-adresse (eller den email-adresse, hvorpå du normalt modtager Venstres mails). Har du ikke et kodeord, så klik på funktionen "Glemt kodeord". Så får du mulighed for at oprette et nyt via den mail fra Venstre, som du kort efter modtager i din indbakke i dit mailprogram eller app. 

Når du er logget ind, så klik på "Mine fakturaer" i den venstre kolonne, og her vil du kunne se og betale dit kontingent. 

Hvis du ikke allerede er tilmeldt betalingsservice, så gå ind under fanen "Min profil" og tilmeld dig. Det kan du gøre nederst på siden under dine profil-informationer. Tjek ved samme lejlighed, om dine informationer er opdaterede.  

Konti:

Venstre Slotskredsen 1551-3106475253

Venstre Falkonerkredsen 1551-3106475245

Venstre Frederiksberg 1551-3106247927

CVR: 34 40 74 79